My status
Get Skype and call me for free.

Intercultural Management Nowadays I.M.N.

I.M.N. is een creatieve en innovatieve stichting gevestigd in Den Haag. Als organisatie zijn wij werkzaam binnen het snijvlak van internet, en strategie & beleid op basis van uw kernwaarden. Wij houden hierbij rekening met het proces van interculturele communicatie. De organisatie profileert zich als expert op het gebied van HRM.

Digitale reclame materialen als logo’s, websites en andere online promotiematerialen ontwerpen en ontwikkelen wij op aanvraag. Raadpleeg hiervoor ook onze online portfolio. We begeleiden startende ondernemers en ondersteunen particulieren op het gebied van juridisch advies. Dit alles doen wij tegen een passende compensatie.

Kijk hier snel of er een stageplek voor jouw opleiding is!

Onze organisatie werkt volgens de NVP sollicitatiecode. Nieuwe vrijwilligers kunnen zich hier inschrijven.

Wil u onze stichting wel financieel ondersteunen, maar niet online doneren, vul dan onze machtigingskaart in! Stuur hem vervolgens retour naar het opgegeven adres.

De projectgroep (Interculturele)Educatie en Opvoeding(IEO) geeft CITO training, klik hier voor meer informatie.